Advertorial
Zoom Lens X20
Home > Trending > Gadgets
Zo maak je Professionele Foto's met je Smartphone!
Gesponsord door Zoom Lens X20
Maak je vaak foto's met je mobiele telefoon? Dan is dit waarschijnlijk het meest interessante artikel dat je ooit zult lezen!
Zoom Lens X20 heeft vandaag aangekondigd dat ze een super-premium smartphone-telelens heeft vrijgegeven die het mogelijk maakt om professionele foto's met je smartphone te maken! 

Beelden die door Zoom Lens X20 zijn vrijgegeven, zijn getest en bleken gelijk aan en zelfs beter te zijn dan de foto's gemaakt met lenzen die geproduceerd zijn door de meest toonaangevende fabrikanten ter wereld! De uitvinders van deze nieuwe technologie zeggen dan ook zeer trots te zijn. Ze hebben het voor elkaar gekregen om een hoogwaardig product, gelijk aan professionele camera's, te vervaardigen voor een veel betere prijs! Dit hebben ze gedaan met behulp van computer ontwerpen en geavanceerde CCD Fabricage. 
Heb jij dat ook zo vaak? Dat je een prachtige omgeving ziet, maar dat het maar niet lukt om dit ook zo mooi op de foto te krijgen? Ik blijf het altijd maar proberen, maar hoe meer ik inzoom met mijn camera, hoe waziger de foto wordt. Zo lukt het natuurlijk nooit om mijn belevenissen ook aan anderen te laten zien!

Nadat ik de Zoom Lens X20 mocht proberen, was ik verkocht! Je kan met deze lens gewoon 8x inzoomen, zonder dat je foto's wazig worden!
ZOOM in en focus!
De lens van de Zoom Lens X20 zijn Ultra Multi Coated om het contrast van je foto's in alle lichtomstandigheden te kunnen verbeteren, waardoor je zelfs bij weinig licht mooie foto's kunt maken!
"De Zoom Lens X20 is een ultra compacte, lichtgewicht telefoto lens en geeft je 
de kracht van een DSLR-camera ter waarde van €4000!"
De Zoom Lens X20 is door middel van een clip erg gemakkelijk op je smartphone te bevestigen. Wij hebben dit getest op onze eigen telefoons en hij past op iedere telefoon! Om de lens te gebruiken heb je absoluut geen speciale kennis of technische vaardigheden nodig: 'Je klemt de lens op je camera en het werkt!'. Binnen enkele seconden veranderd je smartphone camera naar een professionele camera!
Hoe komt het dat deze lens zo goed werkt?
De Zoom Lens X20 gebruikt echt glas om het beeld te vergroten. Dit noemen ze optische zoom. 

Wanneer je inzoomt met behulp van de standaard camera op een smartphone, wordt dat digitale zoom genoemd. Digitale zoom is eigenlijk niet echt inzoomen, omdat digitale zoom een centraal punt het beeld selecteert en dit uitvergroot. Hiermee simuleert een telefoon camera optische zoom, maar het is dus niet echt. 

Daarentegen is optische zoom wel echt inzoomen. Het gebruikt een optica lens om het beeld dichterbij te brengen. Dit is de enige manier waarop je fantastische scherpe beelden kunt krijgen!
Waar kan ik deze lens dan kopen?
De Zoom Lens X20 wordt alleen verkocht via deze website. 
LET OP: Deze premium hoogwaardige lenzen worden in een beperkte oplage verkocht! We adviseren je om die van jou snel te kopen, voordat de introductieprijs vervalt en de prijzen omhoog schieten! 
UPDATE: BIJNA UITVERKOCHT!

De Zoom Lens X20 Hoogwaardige Kwalitatieve Lens worden nu verkocht met maar liefst 50% korting! Zorg ervoor dat je er snel bij bent, zodat je kunt profiteren van deze korting! 

Normaal gesproken kosten deze lenzen €79,95 en nu kun je ze al voor €39,95 per stuk krijgen!
Zoom Lens X20 Testpanel: 'Wij zijn er gek op!'
Vorige week bestelden wij zelf een kit om te kijken of de lenzen echt doen wat ze beweren! 

Toen we het pakket binnenkregen zagen we gelijk dat het om een professioneel bedrijf ging. In dat pakketje zat onze hoogwaardige lens, die wel 8x kan inzoomen, en een clip-on, waarmee we de Zoom Lens X20 binnen enkele seconden op onze telefoon bevestigd hadden. 

Allereerst is het ongelooflijk hoe scherp en helder de foto's zijn! Zelfs onze volgers op Facebook en Instagram merkten de ongelooflijke verandering in de kwaliteit van onze foto's. 
Je kunt zo ver inzoomen, zonder dat de kwaliteit verloren gaat! Als je ooit geprobeerd hebt in te zoomen met je telefoon, weet je hoe wazig deze foto's dan worden! Deze lens verandert alles! 

We houden absoluut van deze lens! We denken zelfs dat elke smartphone-eigenaar deze lens moet krijgen. Echt waar! Het is net alsof je een professionele camera in je zak hebt!